Åsagården

Med boendet i centrum

Lokaler

Föreningslokalen
Sedan många år finns en samlingslokal i föreningen, en ombyggd tvårumslägenhet med tillhörande kök att användas till olika ändamål. Exempelvis för privata fester, klubbaktiviteter och föreningsverksamheter. Lokalen har renoverats och är utrustad med en servis för ca 30 gäster. I föreningslokalen håller också styrelsen till vid styrelsemötena och här samlas medlemmarna vid årsmötena. Lokalen finns och bokas i trappa 3. Lokalgruppen har i samråd med styrelsen utformat regler för användningen av lokalen. Reglerna finns uppsatta på väggen i hallen i lokalen. Nedan följer ett förtydligande kring några saker:

  • Kontrollera noga att alla fönster är stängda när ni lämnar lokalen!
  • Var noga med att tvätta av golven när du städar!
  • Vi vill också understryka att lokalen i första hand är till för fester och andra aktiviteter fram till klockan 23.00. Det är alltså ingen lokal som är anpassad eller avsedd för övernattning. Föreningen har dock beslutat att övernattning kan tillåtas enstaka nätter och då alltid i samråd med eventuella ”dagslånare”. Det går alltså inte att göra anspråk på lokalen dygnet runt. Aktiviteter på dag- och kvällstid går alltid i första hand!
  • I lokalen finns fullständig utrustning (porslin, glas, bestick etc) för ca 30 personer. Handdukar till kök och toalett får alla som lånar lokalen ta med själva.
Lokalnyckel finns att låna hos:
  • Thomas Wintzer, trappa 5
  • Ingela Wall, trappa 8
  • Joanna Lindwall, trappa 2

Hobbyrummet
Här kan vi fixa och greja med sådant som man inte kan göra hemma eller som kräver lite större utrymme. I hobbyrummet finns arbetsbord och en hyvelbänk, allt för den händige. Visa hänsyn när det gäller tider. Utför inget störande arbete före kl. 8.00 eller efter kl. 21.00. För allas trivsel och säkerhet måste vi följa vissa regler. Se anslag i hobbyrummet. Kom gärna med förslag på verktyg eller annat, som vi kan köpa in till hobbyrummet. Bokning av hobbyrummet gör du i trappa 3.

Nyckel till hobbyrummet finns att låna hos:

  • Kent Lindeqvist, trappa 4
  • Thomas Winzer, trappa 5
  • Petra Flemark, trappa 5

Badrum
I föreningen finns det två badrum, som medlemmar vid behov kan använda. De finns på vinden mot Celsiusgatan respektive mot Döbelnsgatan. I badrummen finns badkar och duschkabin. Alla som använder badrummen ska göra rent efter sig – ingen vill komma till ett vått och ofräscht badrum! Du som tänker använda badrummet tecknar dig på listan utanför respektive badrum. Det är obligatoriskt!